Lösenord

Det har verkligen varit torka på bloggen. Mitt lösenord försvann från blogg appen på telefon och då blev det stiltje. Här rullar allt på som vanligt. Andreas har precis fått semester så livet leker. Tänk vad skönt det är när semestern ligger framför en ;)...underbar känsla. Har en del kort som jag skulle lägga upp här på bloggen så att ni kan se vad vi pysslat med de senaste veckorna. Vi har bokat resa till stockholm i några nätter med de två äldsta barnen, tänk va sköööönt. Vi skall ha så roligt, gå på gröna lund, fika i gamla stan mm. Bara roa oss med andra ord. Skall försöka fixa till appen så att jag kan göra lite inlägg snart. På återseende......

Badrum

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Lite bilder på vårt nya badrum, som jag lovat att lägga ut i flera veckor

Kalas

Ja då har vi haft vårt sista kalas för denna vår/sommar. Lite skönt att inte behöva tänka på att baka nå mer tårta på ett tag. Sen kan man väl alltid bjuda hem lite vänner i sommar på lite festligheter, men som inte behöver ha födelsedag som fokus ;). Imorgon blir det mer kalas, min yngsta bror tar studenten ;). Apropå igelkotten, så fick vi begrava den igår. Den var sjuk på något sätt, vet inte vad.

Den som väntar på något gott..

Väntar aldrig för länge. Så säger ordspråket, så håll till godo fast jag varit seg med bloggandet. Vill ju inte bara blogga för bloggandets skull, utan behöver ju ha något att berätta. Idag skall jag en snabbis till Bollnäs och handla student, födelsedag och examens presenter. Få se vad jag hittar på ;). Igår lyckades jag springa 7 km utan problem, känns skönt att man dra ut på en sådan runda utan att dö av utmattning. Synd bara att vågen inte visar ett gram mindre, inte de minsta. Så Andreas manade på mig igår, så det blev endast en morot och te till kvällsfika. Ja ja, nån gång kommer raset ;). Vi räddade en igelkott igår, eller Andreas gjorde det. Han är djurvän, borde slå sig i lag med lillie och sussie på djurens ö. Den var kall och frusen och låg på gräsmattan, så Andreas bäddade ner han i källaren och gav han mjölk. Han sprang ner hela kvällen för att kolla att sin nyvunne vän hade det bra. Ikväll skall Lydia och Albin följa med sin morfar och sova i en stuga mitt ute i skogen. De skall elda och leka jakt. De skall sova över i sovsäckar och förhoppningsvis ha super mysigt. Själv skall vi passa på att fira bröllopsdag. Den är egentligen på torsdag men då skall Albin fira sin 4- års dag, så ikväll passa bäst ;). David och MARIE är snäll som ställer upp och passar lille Ludwig. Hoppas nån av oss har bokat restaurang för det har jag glömt bort att göra. Slutar väl med att vi hamnar på Max. Trevlig dag och kväll på er.

familjefrida

En trebarnsmor, arbetar som mellanstadielärare när jag inte är mammaledig. Bloggen kommer att handla om livet som småbarnsförälder, vän, livskamrat, granne och mycket mer. Livet är spännande, sorgligt, drygt, underbart och strävsamt. Vill försöka sprida glädje och uppmuntran genom mitt bloggande.

RSS 2.0