Vårstädning

Svägerskan Emma var här nyss och hämta hennes Alfred som sovit över här. Vi satt och jämra oss över allt som vi inte hinner göra eller saker vi vill få gjort. Sen berättar hon hur hennes mamma tar ledigt från jobbet en vecka på våren för vårstädning och en vecka på hösten för höststädning, kan lova att där blir riktig gjort. Fick smått panik när Emma åkte hem, här är ju värsta kaoset. Nej in med alla blommor i badkaret, putsa lite fönster, sätta om lite blommor och så gnussa lite på listerna. Ni kanske kan se mig springa runt lite här och där och försöker få lite vårfint för så här dammigt och lortigt kan det inte bara få vara. Håller med Emmas mamma, skulle behöva va ledig en vecka för att hinna allt. Kläder skall rensar och allt skall skuras från grunden. Får väl ta ett rum i taget, nu är i vartfall blommorna klar ;-)....Annars har det varit en späckad vecka. Andreas syster med familj har varit här hela veckan så det har varit något att hitta på varje dag. Nu är sista veckan i skolan innan sportlov, sen går vi bara 2,5 vecka så blir det påsklov. Tiden går fort.

V.8

Japp det är redan vecka 8, snart är februari slut. Känns som om livet börjar då, när det är vårsol, fågelkvitter och takdropp. Även fast livet pågår jämnt, så känns vintermånaderna så tunga, nu blir det härligt med mars. Här är allt som vanligt. Varit på femårs kalas igår, barnens kusin Alfred fyllde hela fem år. Massor av fika och tårta, som grädde på mosset så missade jag innebandyn på kvällen så tårtan satte sig fint någonstans på magen ;)....Funderar lite på att ta ungarna och åka utanför kommungränsen idag, till Bollnäs. Har spånat på en liten hylla till pojkarnas rum. För några veckor sedan fick vi ärva en våningssäng till pojkarna, som de jublade. Så nu blev det lite mer golvplats och då skulle en hylla vara toppen ;)...FÅr se om jag tar mig iväg. Igår när jag skulle gå och och lägga mig tittade jag till pojkarna som sov, det var en mysig syn. Minstingen Ludwig hade klättrat upp för stegen och lagt sig med Albin. Där låg Albin och höll om sin lillebror och de snarkade så sött. Måste ju tyvärr bära ner han till underslafen så att han inte skulle ramla under natten. Ha en trevlig måndag, än finns det hopp....håll ut...Kram

familjefrida

En trebarnsmor, arbetar som mellanstadielärare när jag inte är mammaledig. Bloggen kommer att handla om livet som småbarnsförälder, vän, livskamrat, granne och mycket mer. Livet är spännande, sorgligt, drygt, underbart och strävsamt. Vill försöka sprida glädje och uppmuntran genom mitt bloggande.

RSS 2.0