Lördag;)

Genom frusen, är så ruggit väder ute. Sitter med fleecejacka och filt i soffan och tittar på film med ungarna. Har varit på handbollsträning i morse med Lydia och sen har vi stått på loppisen under Ekmans. Full rusning på loppisen, då är det roligt att stå och sälja. Nu är Andreas i skogen och fixar med älgpassen inför kommande älgjakt. Börjar bli dags för oss att boka utlandsresa, någon av er som åkt till Egypten i feb/mars och har något att säga om det. Lydia vill gärna dit, Albin är livrädd, säger att det är krig och Farao är så dum. Just nu läser jag resensioner om olika resdestinationer för att inte köpa grisen i säcken. Händer mycket roligt nu, mamma har lovat att bjuda oss döttrar och sonhustru på spa i Mora. Fatta vilken lyx, så hösten blir verkligen mysig. Önskar er en fortsatt härlig helg, på återseende.


Kommentarer
Pappa

Någon på jobbet med kontakter i Egypten säger att det kan exploder när som helst där.
Kör ett säker kort, Kanarieöarna. Varmt, sol o barnvänligt

2012-10-02 @ 15:11:00
Frida

Har inte vågat sagt till dig ännu om våra Egypten planer, eftersom jag förstod att svaret skulle bli något i liknande med livsfara. Hört att även Kanarieöarna är på väg att gå i tusen bitar.

2012-10-02 @ 16:03:07
Pappa

Men skit i Egypten. Allvarligt, muslimvärlden är i gungning och så en kommentar ifrån Ulla-Marie.
-Aldrig en spänn till ett resemål där en kvinna inte kan gå ensam utan att bli antastad!

2012-10-03 @ 11:15:28
Christl A-L

Vi åkte dit i april då det var varmare i vattnet. Det var helt perfekt.

2012-10-10 @ 12:36:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

familjefrida

En trebarnsmor, arbetar som mellanstadielärare när jag inte är mammaledig. Bloggen kommer att handla om livet som småbarnsförälder, vän, livskamrat, granne och mycket mer. Livet är spännande, sorgligt, drygt, underbart och strävsamt. Vill försöka sprida glädje och uppmuntran genom mitt bloggande.

RSS 2.0